Advansor
webinars

webinars

 

WEBINARS DUURZAME CO2-OPLOSSINGEN

LEER VAN ONZE KLANTEN HOE CO2 EEN VERSCHIL KAN MAKEN VOOR ZOWEL UW ECONOMISCHE PRESTATIES ALS VOOR HET KLIMAAT.

NEEM DEEL ONLINE!

 

Robert Breedjik

Advansor Webinar – Energiezuinige en duurzame klimaatoplossingen die koeling en verwarming combineren

15. november 2022 10:00 — 15. november 2022 11:00
Gepresenteerd door Robert Breedjik

We moeten stoppen met het verbranden van fossiele brandstoffen om warm te blijven. Leer hoe u het gebruik van fossiele brandstoffen zoals gas kunt vermijden en tegelijkertijd een hogere energie-efficiëntie kunt behalen met een gecombineerde koel- en verwarmingsoplossing. Met een gecombineerde klimaatoplossing kunt u de overtollige warmte uit het koelproces gebruiken voor verwarming, warm tapwater of zelfs voor verkoop aan de stadsverwarming....

Bekijk meer
Robert Breedjik

Advansor webinar – Warmtepompen voor commerciële en industriële toepassingen

30. november 2022 15:00 — 30. november 2022 16:00
Gepresenteerd door Robert Breedjik
Warmtepompen zijn relevanter dan ooit, en Advansor produceert sinds 2006 warmtepompen voor commerciële en industriële installaties zoals in hotels, scholen, kinderdagverblijven en stadsverwarmingscentrales. Onze praktijkvoorbeelden laten zien hoe u met CO2-warmtepompen tot 10 MW een duurzame en energiezuinige oplossing kunt vinden met een energiebesparing tot wel 60%.
Robert Breedjik

Advansor Webinar - Industriële koel- en verwarmingsoplossingen

19. januari 2023 10:00 — 19. januari 2023 11:00
Gepresenteerd door Robert Breedjik

Een gecombineerde CO2 koel- en verwarmingsoplossing is vaak de meest duurzame en energie-efficiënte oplossing als het gaat om installaties zoals distributiecentra, verwerkingsinstallaties en zelfs stadsverwarmingsinstallaties. De oplossingen kunnen voor vrijwel elke toepassing worden gebruikt en zorgen voor een lager energieverbruik, lagere onderhoudskosten en een duurzame oplossing die bijdraagt tot het bereiken van uw klimaatdoelstellingen.

Bekijk meer