Advansor
co2-training

co2-training

KOEL BLIJVEN MET CO2?

DOE MEE met onze webinars, online trainingen en hand-on cursussen.

Wij kennen CO2 als onze broekzak en hebben een stevige basis aan ervaring opgedaan door het ontwerpen en produceren van meer dan 16.000 systemen. Wij bieden u onze expertise, best practices en training, zodat ook u het met CO2 koel kunt houden.

Wij delen kennis en ervaring via verschillende bronnen: webinars, online trainingen en 2-daagse cursussen in ons hypermoderne trainingscentrum.

Doe mee!

Advansor_People_02

WEBINARS

Doe online met ons mee zodat wij u meer inzicht kunnen geven in hoe CO2 een verschil kan maken op het gebied van economische prestaties en klimaat.

In de webinars introduceren we Advansor en illustreren we hoe en waar we kunnen helpen. Het belangrijkste onderwerp is CO2-koeling en we bieden elke keer nieuwe benaderingen van het onderwerp.

Wij organiseren webinars in 9 talen. Bekijk wanneer we een webinar in uw taal organiseren.

Meer lezen

technical_online2

TECHNISCHE OPLEIDING ONLINE

We hebben het beste van twee werelden gecombineerd. Onze populaire trainingen zijn nu online. Wij bieden technische basiskennis over CO2 en houden u op de hoogte wat betreft best practices. We richten ons op het "hoe", waarbij u leert over de CO2-systemen van Advansor zonder uw handen vuil te maken.

Meer lezen

Advansor_22april_V0345

 

2-DAAGSE TECHNISCHE OPLEIDING

Bezoek het trainingscentrum van Advansor voor een tweedaagse cursus boordevol theoretische kennis en praktische training.

Je doet geen ervaring op met CO2-systemen door naar handleidingen te kijken. Dit is een cursus waarbij je je handen vuil maakt. U wordt door echte werksituaties heen geleid en doet kennis op over de functies en de structuur van de CO2-systemen van Advansor.

Meer lezen

Advansor Training 2020 (2)-jpg

 

OPSTARTPAKKET MET OPLEIDING


Het opstarten van een Advansor rack gaat snel en eenvoudig. Zo eenvoudig dat we het plug & play noemen. Wanneer uw rack op uw locatie wordt geleverd, is dit al gedaan:

  • Het is getest in de fabriek inclusief volledige I/O-test
  • De regelaars zijn geprogrammeerd op basis van de specifieke voorwaarden van de locatie

Als u weinig ervaring heeft met CO2, niet te veel tijd kwijt wil zijn met toekomstige installaties of wilt dat het rek zo energiezuinig mogelijk is, dan kunnen wij u ons opstartpakket aanbieden.

Meer lezen

Subtitle
"Dat Advansor hun kennis deelt is voor ons erg belangrijk om ons kennisniveau te verhogen. Dit betekent dat we samen met onze klanten de CO2-installaties kunnen doorontwikkelen om ze efficiënter te maken." Marcus Lindqvist, CEO, LL-Kylteknik Kristianstad